Masinile de spalat sunt o mare binecuvantare si, in acelasi timp, un mic blestem. Desi sunt o necesitate, nu sunt tocmai placute ochiului. In locuintele mici, nu numai ca este greu sa pozitionezi aceste aparate voluminoase in mod strategic, ci si sa o faci intr-un mod estetic. Citeste in continuare articolul TechMax de astazi pentru a afla cateva trucuri pentru amenajarea cu succes a spatiului tau. Cu ajutorul nostru, fie ca alegi sa iti pozitionezi micile ajutoare in baie sau pe hol, tot ce trebuie sa ai in vedere sunt cerintele electrice si sanitare.

Sub blatul lavoarului

Baia este considerata alegerea evidenta pentru pozitionarea masinii de spalat, avand in vedere faptul ca instalatiile sanitare si punctele electrice sunt deja la locul lor. Daca ai doar o masina de spalat, o poti pune intr-o parte a dulapului de sub blatul lavoarului astfel incat sa poti avea inca loc pentru sertare. Poti, de asemenea, folosi o usa batanta unica, a carei fata sa acopere masina de spalat atunci cand aceasta nu este folosita si care se deschide impotriva peretelui, astfel incat sa nu patrunda in spatiul necesar libertatii de miscare. Cu toate acestea, e bine sa aii in vedere faptul ca o masina de spalat obisnuita este adesea mai voluminoasa decat dulapurile standard. Retineti acest lucru atunci cand doriti sa va ascundeti aparatele in spatele unei usi articulate.

Sub blatul bucatariei

O optiune excelenta pentru locuitorii apartamentelor cu bai mici ar fi dispozitivele incorporate cu uscator, fie un dispozitiv independent. Indiferent de alegere, in acest fel poti pune masina de spalat in functiune in timp ce prepari cafeaua. Daca doresti sa lasi masina neacoperita ideal ar fi sa alegi una care sa se potriveasca cu restul mobilierului.

In camara

Poti depozita dispozitivele unul deasupra celuilalt, daca ai o masina de spalat si un uscator separat, atat timp cat spatiul permite asta sau foloseste chiar o masina de spalat verticala. Daca alegi sa eliberezi spatiu in camara pentru a le gazdui, in aceasta zona nu foarte incapatoare nici o usa batanta, nici usile glisante nu ar fi fost fezabile. In schimb, un panou pliant articulat se potriveste in spatiul dintre masini si dulapul frigiderului, alunecand pentru a se plia peste dispozitive atunci cand acestea nu sunt utilizate. O alternativa a supraftelor glisante sunt usile rabatabile, care ocupa mai putin spatiu decat usile batante obisnuite si usureaza trecerea. In plus, usile lamelare asigura aerisirea necesara de care au nevoie masinile.

Sub scara

Construirea aparatelor in perete este o modalitate excelenta de a incorpora subtil o masina de spalat si un uscator intr-un spatiu neutilizat, mai ales cand nu dispui de o camera intreaga dedicata rufelor. Peretele alb incorporat face ca aparatele aproape sa dispara.

Pe hol

Daca locuinta beneficiaza de un hol incapator, o idee foarte inteligenta este sa profiti de spatiul pe care acesta il ofera si sa incorporezi masinile de spalat si uscatoarele mobilierului. Masinile de spalat independente sunt cele mai flexibile; capabile sa fie pozitionate oriunde, cu conditia sa poata fi conectate la un canal de scurgere si la o priza, acestea sunt usor de demontat si de inlocuit.

Ai nevoie de o noua masina de spalat? Intra pe site-ul TechMax si arunca o privire la gama noastra variata de produse. Comanda chiar acum si beneficiezi de transport gratuit, in cel mai scurt timp posibil!