5 motive sa alegi o combina frigorifica Side by Side

Fie ca ai o bucatarie spatioasa sau una mica, cu siguranta frigiderul este un obiect indispensabil in aceasta incapere. Daca faci parte din categoria celor ce acorda o atentie deosebita obiectelor electrocasnice, iti propunem o serie de motive ce te vor convinge sa alegi o combina frigorifica Side by Side.

Un frigider Side by Side, asa cu sugereaza numele, se remarca prin faptul ca este compus dintr-un set de usi ce se deschid in lateral. Avantajele ce-l transforma in cea mai buna varianta pentru bucataria ta sunt:

1. Spatiu si organizare

De ce mai multe ori asezi cumparaturile in mod haotic si regreti cand ai nevoie de un produs? Daca fiecare sesiune de gatit incepe cu o cautare asidua in frigider, cel mai probabil ai nevoie de un model mai spatios. Comparativ cu un frigider traditional, varianta Side by Side iti ofera un numar mult mai mare de rafturi si sertare. Astfel, ai posibilitatea sa organizezi alimentele si bauturile in functie de categorie, ambalaj sau culori. Vei sti exact cand s-a terminat un aliment si vei mentine curatenia in frigider pe o lunga perioada de timp.

2. Aspect placut si stil premium

Te-a atras vizual o combina frigorifica Side by Side vazuta fugitiv in magazine sau filme? Daca in gandul tau iti spuneai „Wow, ce frigider superb!” este timpul sa iti oferi aceasta priveliste zilnic. O astfel de combina poate imbunatati considerabil aspectul bucatariei tale. Daca vrei sa faci schimbari mici sau vrei sa schimbi total aspectul acestei camere, in mod clar trebuie sa alegi varianta Side by Side. De ce? Deoarece vei obtine o bucatarie premium dintr-o singura miscare.

3. Combina frigorifice Side by Side – varianta potrivita pentru familii

Daca ai o familie numeroasa, cu siguranta alimentele din frigiderul tau sunt direct proportionale cu numarul de membri. De cele mai multe ori gusturile difera si ajungi sa depozitezi diverse alternative pentru acelasi aliment. In plus, mancarea gatita are nevoie de un spatiu considerabil pentru a fi depozitata in conditii optime. Daca te-ai saturat ca frigiderul tau sa fie prea plin, alege o combina frigorifica Side by Side. Aceasta este perfecta atat pentru familile mici, cat si pentru cele numeroase. Astfel, fiecare mebru isi va gasi alimentele fara prea multe cautari. In  plus, alimentele sunt asezate in mod ergonomic.

4. O combina frigorifica Side by Side – varianta perfecta pentru toaate bucatariile

Daca te-ai gandit ca o combina frigorifica Side by Side are nevoie de o bucatarie spatioasa, te inseli. Un astfel de model este potrivit pentru orice bucatarie, chiar si pentru cele inguste sau mici. De ce? Deoarece usile alaturate au nevoie de mai putin spatiu pentru a se deschide. Acestea au o lungime mai mica, comparativ cu celelate modele.

5. Au distribuitor de apa si gheata

Ti s-a intamplat sa uiti sa pui la rece apa sau sa ai nevoie de gheata si efectiv sa nu ai? Ei bine, majoritatea combinelor frigorifice Side by Side au incorporat un distribuitor pentru apa sau gheata. Astfel, iti poti oferi oricand un moment de refresh in zilele toride de vara si nu numai.

Daca motivele de mai sus te-au convins sa cauti o combina frigorifica Side by Side, te asteptam in magazinul nostru online pentru a gasi produsul potrivit pentru tine. In plus, produsele noastre au preturi mult mai mici fata de cele existente pe piata deoarece avem produse resigilate. Ne gasesti aici.