Aparatele elctrocasnice sunt printre cele mai importante achizitii pe care le faci pentru o locuinta. Tocmai de aceea, doresti sa cumperi doar ce este mai bun, pentru a fi sigur ca te poti bucura de ele un timp cat mai indelungat. Desi Techmax comercializeaza electrocasnice resigilate, brand-urile alese sunt unele de top, dintre cele mai cunoscute pe piata internationala. In articolul de astazi vrem sa iti prezentam cele mai importante brand-uri de top, pe care le poti gasi la Techmax.

Samsung

In traducere libera, „trei stele”, Samsung este cel mai mare conglomerat de multinationale din Coreea de Sud, cu sediul in Seul. A fost fondata in anul 1938 de catre Lee Byung-chul, ca o societate comerciala. In primii 30 de ani de existenta, paleta de produse s-a marit, incluzand alimente procesate, textile, asigurari si retail. Capitolul produselor electronice a inceput in anii 60, iar in anii 70 a intrat si pe sectorul industriei de constructii vase de navigat. Samsung este cel mai mare producator de electronice de consum, dupa cifra de afaceri. In anul 2019, Samsung Electronics a fost desemnata a doua cea mai mare companie de tehnologie, la nivel mondial. La Techmax ai posibilitatea sa iti alegi dintre cele mai bune produse electrocasnice marca Samsung: uscatoare, combine frigorifice, cuptoare sau plite electrice.

Gorenje

Gorenje este o companie majora din Slovenia, care se ocupa cu producerea si asamblarea de aparate electronice si electrocasnice, fondata in anul 1950, de catre Ivan Atelsek, cu sediul in Velenje. Compania face parte din primii opt cei mai mari producatori de aparate electrocasnice din Europa. Produsele create pot fi regasite atat sub numele Gorenje, cat si sub celelalte denumiri ale brand-urilor detinute, precum Sidex, Etna, Mora, Pelgrim sau Atag. Gama Gorenje poate fi regasita in peste 70 tari din intreaga lume, cu preponderenta in Europa. Techmax iti pune la dispozitie cuptoare, aragaze sau combine frigorifice marca Gorenje, la unele dintre cele mai avantajoase preturi.

Smeg

Smeg este o companie italiana producatoare de aparate de uz casnic, fondata in anul 1948 de catre Vittorio Bertazzoni, in orasul Guastalla, din Italia. Numele este un acronim de la Smalterie Metallurghice Emiliane Guastalla, care se refera la realizarea de produse din metal si email. Smeg este recunoscuta la nivel mondial pentru frigiderele model retro, tip anii 50, pe care le produc. In plus, se mai ocupa cu productia de masini de spalat vase, cuptoare, cuptoare cu microunde, cafetiere si alte aparate de dimensiuni mici. Acum poti regasi design-ul consacrat al frigiderelor Smeg si printre produsele Techamx.

Electrolux

Electrolux este o multinationala suedeza producatoare de aparate electrocasnice, cu sediul in Stockholm. Brand-ul ocupa locul doi la vanzarea de electrocasnice, dupa Whirlpool. Compania a inceput cu producerea si vanzarea de aspiratoare, ca mai apoi sa isi mareasca repertoriul, cu aragaze, cuptoare sau frigidere. In Europa, produsele Electrolux pot fi regasite sub diverse denumiri, precum Arthur Martin, AEG, Lehel, Corbero, Zanker, Zanussi, Voss, Samus. Poti verifica stocul de produse Electrolux, pe site-ul Techmax.

Techmax aduce pe piata produselor resigilate din Romania cele mai calitative brand-uri de electrocasnice din lume. Profita de preturile speciale, si realizeaza schimbarile dorite in locuinta.