Calitate germana si atat

Nu cred ca este nevoie de foarte multe prezentari atunci cand vine vorba despre calitatea germana. Cu siguranta poti auzi la fiecare pauza de publicitate deviza de care nemtii sunt cei mai mandri. Indiferent daca este vorba despre produse alimentare, autoturisme sau electrocasnice, eticheta calitatii germane valideaza caracteristicile si calitatea.

In ceea ce priveste gama de electrocasnice, la Techmax am adunat produse de la o serie de brand-uri germani cu notorietate, pe care cu siguranta le cunosti. Daca ti-am atras atentia, haide sa iti povestim in continuare cate ceva despre fiecare!

AEG

Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft, in traducere libera, „Companie de electricitate germana”, este o firma nemteasca, producatoare de electrocasnice, fondata in anul 1883, in Berlin. Dupa cel de-al doilea Razboi Mondial, sediul sau s-a mutat pe Frankfurt am Main.

In anul 2005, Electrolux a obtinut drepturile asupra brandului AEG, acum fiind promovat activ de catre acesta. In prezent, gama de produse este similara cu cea initiala, incluzand electrocasnice, accesorii pentru masina, proiectoare, telefoane mobile, echipament de printare, cat si aparatura pentru ingrijirea personala.

Arunca un ochi la masinile de spalat, frigiderele sau cuptoarele AEG de pe site!

Privileg

Aflandu-se initial sub cupola brand-ului Quelle, Privileg, fondat in anul 1964, este detinut in prezent de catre Whirlpool Corporation. Produsele fabricate cuprind produse electrocasnice, precum frigidere, masini de spalat, masini de spalat vase, cuptoare, radiatoare, dar si calculatoare. In anul 2009, brand-ul detinea 23 de procente din 29, in vanzarea de produse frigorifice, pe piata din Germania.

Fireste, si noi avem produse Privileg, deci ce-ai spune sa le vezi?

BOSCH

Fondata in anul 1886, in Stuttgard, de catre Robert Bosch, Bosch este o companie germana de inginerie si tehnologie. Marca Bosch cuprinde atat componente hardware si software, cat si produse electrocasnice, scule elctrice si unelte. In anul 2006, Bosch a ajutat in procesul de programare software pentru device-urile care controleaza emisiile de gaze de esapament ale brand-ului Volkswagen.

La Techmax consideram Bosch un pionier in productia de electrocasnice. Convinge-te de calitatea produselor!

SIEMENS

Siemens AG este o companie multionationala din Germania, fondata in 1847, cu sediul in Munich, care detine cel mai mare punct de productie industriala din intreaga Europa. Brand-ul este cunoscut in intreaga lume, nu doar pentru produsele electrocasnice, ci si pentru cea a echipamentelor medicale de top. In prezent, Siemens mai colaboreaza cu brand-ul OSRAM, pentru producerea de corpuri de iluminat si LED-urile pentru masini.

Recomandam cu caldura produsele Siemens, atat pentru aspectul lor modern, cat si pentru functiile incorporate.

Bauknecht

Cunoscut in Germania si ca Bauknecht Hausgeräte GmbH, Bauknecht este un brand nemtesc de top, specializat in productia electrocasnicelor. A fost fondat in anul 1919, iar din 1989 a devenit parte din palmaresul Whirlpool Corporation. Recunoasterea brand-ului a pornit de la inventarea si producerea integrala a unui motor electric universal. Notorietate pe piata de produse electrocasnice a inceput sa primeasca abia incepand cu anul 1948: 1951 – primul frigider, 1958 – prima masina de spalat, 1964 – prima masina de spalat vase.

Bineinteles, avem si noi produse marca Bauknecht, suficiente cat sa te convinga de calitatea lor.

Frigidere, aragaze, masini de spalat, cum ar fi sa iti achizitionezi tot ceea ce ai nevoie, si sa beneficiezi de garantia calitatii germane, la preturi avantajoase? Daca nu te-am convins inca, te invitam pe site si poti observa cu ochii tai ca este vorba doar despre calitate germana si atat.

Citeste si: