Cand alegem electrocasnicele potrivite pentru bucatarie, totul pare dificil. Trebuie sa tinem cont de o serie variata de caracteristici precum buget, spatiu disponibil, nevoi si multe altele. Inevitabil apare intrebarea „Ce aleg?”, iar raspunsul nu este nicidecum usor. De aceea, astazi iti vom prezenta un articol in care iti oferim informatii utile despre plita electrica. Daca pe lista ta a ramas nebifata doar plita incorporabila, citeste in continuare pentru a afla de ce sa alegi un astfel de produs! 

Plita electrica este usor de utilizat

Spre deosebire de un aragaz obisnuit, plita electrica iti ofera usurinta si maleabiliate in utilizare. De ce? Pentru ca aceasta are la baza pasi simpli si rapizi pentru fiecare actiune de la pornire pana la controlul temperaturii. In plus, o plita electrica dispune de cele mai multe de un control tactil care se afla pe suprafata acesteia. In functie de modelul ales, poti opta pentru un produs cu functii suplimentare precum: cronometru, control parental sau afisare digitala a nivelurilor de gatire. De aceea, modul de utilizare devine eficient si ergonomic.

Are un aspect modern

Daca vei alege o plita electrica, cu siguranta aspectul bucatariei tale va capata note moderne si inedite. De ce? Pentru ca structura acesteia este compacta, iar nonculoarea negru te poarta cu gandul spre detalii minimaliste din revistele cu profil gastronomic. In plus, modul de utilizare tactic ii ofera in plus doza de actualitate de care are nevoie orice bucatarie.

Plita electrica este usor de intretinut

Spre deosebire de un aragaz clasic, plita electrica este usor de curatat si intretinut. De ce? Pentru ca suprafata acesteia este neteda, iar pasii de eliminare a murdariei sunt simpli: pulverizezi produsul si stergi. In plus, aspectul compact iti garanteaza un timp de curatare minim. Astfel, te vei bucura de o suprafata curata de gatire oricand, fara efort. Totusi, trebuie sa mentionam ca trebuie sa alegi cu grija produsele de curatare. Suprafata plitei electrice se poate deteriora foarte usor atunci cand sunt utilizate produse chimice. De aceea, acorda grija necesara fiecarui pas de curatare pentru a te bucura mereu de un produs intact. 

Gazul, o simpla amintire

Daca faci parte din categoria celor care au dubii in cazul electrocasnicelor cu gatire pe gaz, plita electrica este o buna alternativa. Aceasta iti ofera siguranta si vei uita de intrebarea „Oare am inchis gazul?” de fiecare data cand pleci de acasa. Stim cu totii ca un obiect electrocasnic care functioneaza doar cu ajutorul gazului prezinta un risc fata de aparitia diverselor probleme.

Plita electrica este usor de inclus bucatarie

Precum ii este si numele, plita electrica este incorporabila. De aceea, aceasta se poate include in orice bucatarie. De la una cu suprafata redusa pana la o incapere generoasa, plita electrica va completa orice stil sau tematica. In plus, acest produs se va incadra cu usurinta in mobila, indiferent de model, iar spatiul necesar este limitat. Astfel, daca vei inlocui un aragaz clasic cu o plita electrica, vei obtine o suprafata in plus in bucatarie. 

Speram ca te-am convins sa alegi o plita electrica deoarece aceasta prezinta o serie de caracteristici utile, aspect modern, usurinta in utilizare si multe alte avantaje. In plus, o poti achizitiona la un pret neasteptat de mic, daca alegi electrocasnice resigilate, de la Techmax. Gama noastra de produse este aici