De ce sa alegi un set cuptor si plita?

Bucataria este cu siguranta spatiul versatil din locuinta ta. Fie ca vorbim despre un coffee shop, laborator de cooking sau birou temporar, zilele incep si se termina mereu in aceasta incapere.

Electrocasnicele tale trebuie sa sustina confortul necesar pentru ca fiecare activitate sa devina o joaca. Daca esti in cautarea unui set de cuptor si plita, dar nu esti hotarat, suntem aici sa te convingem ca alegerea este una corecta.

Cuptor si plita – motive sa alegi acest set

Stim ca alegerea variantei potrivite necesita informatii pertinente, de aceea iti prezentam o serie de motive pentru a alege un set de cuptor si plita:

1. Aspect modern

De-a lungul timpului electrocasnicele au capatat caracteristici inovative, iar aspectul este in concordanta cu performantele acestora. Bineinteles, ca nici cuptorul si plita electrica nu fac exceptie de la regula. Daca alegi un astfel de set, bucataria ta va capata un aspect modern ce te poarta cu gandul spre bucatariile expuse in revistele de profil gastronomic. In plus, aspectul vine la pachet cu diverse caracteristici utile precum: dezghetare, incalzire rapida, setare pizza, control tactil si multe altele.

2. Maleabilitate in timpul utilizarii

Daca te-ai saturat de momentele in care trebuie sa stai aplecat cand folosesti cuptorul, setul nostru este varianta potrivita pentru tine. De ce? Ei bine, cuptorul poate fi asezat oriunde doresti, in functie de nevoi, dorinte sau inaltimea ta. Astfel, timpul in care vei gati nu va lasa urme adanci asupra sanatatii tale prin dureri incomode ale spatelui sau ale incheieturilor. Cand cuptorul este asezat la nivelul tau vizual, poti observa mai usor cum arata alimentele in timp ce se coc, iar curatarea acestuia nu va mai fi o corvoada.

3. Plita este asezata oriunde doresti

De cele mai multe ori o mobila de bucatarie, fie ea achizitionata din magazin sau creata la comanda, are locuri prestabilite pentru electrocasnicele tale. Daca in cazul unui aragaz obisnuit, stii exact unde trebuie asezat, pentru plita electrica lucrurile sunt diferite. Dat fiind faptul ca plita si cuptorul sunt doua componente total separate, plita electrica isi poate gasi locul oriunde doresti. In functie de modul tau de a gati, spatiul unde se afla vesela sau chiuveta, plita poate sta langa sau dimpotriva, departe de acestea.

4. Poti alege un cuptor single sau double

Cand alegi un set cuptor si plita, poti plusa setul cu inca un cuptor. Daca iti place sa gatesti sau pur si simplu ai o familie numeroasa, de cele mai multe ori un cuptor este insuficient. De aceea, poti include 2 cuptoare suprapuse in bucataria ta. Astfel, poti gati concomitent mai multe feluri de mancare intr-un timp optim. 

Bine de stiut…

Daca te-ai hotarat ca setul de cutor si plita este alegerea potrivita pentru tine si bucataria ta, trebuie sa tii cont de cateva aspect:

  • Ai nevoie de un specialist – daca te-ai gandit ca instalarea noilor tale electrocasnice este usoara, ar trebui sa te mai gandesti. Chiar daca la prima vedere, pare o activitate banala si simpla, ai nevoie de un specialist. Fie ca ai ales o variant pe gaz sau electrica, trebuie sa te gandesti in primul rand la siguranta ta si a familiei tale.
  • Cuptorul instalat isi pastreaza locul – cand alegi un set plita si cuptor, trebuie sa iei in calcul faptul ca odata instalat, cuptorul nu poate fi mutat asa usor. De ce? Deoarece acel obiect electrocasnic este dependent de curent sau gaz, iar firele sau cablurile sunt de lungime fixa pentru zona stabilita initial. In plus, de cele mai multe ori mobila este achizionata in functie de electrocasnice, asadar o mutare presupune o redecorare totala.

Daca esti in cautarea setului potrivit, magazinul nostrum iti sta la disipozitie. Iti oferim electrocasnine calitative resigilate la cele mai bune preturi. Variantele noastre pentru setul de cuptor si plita sunt aici.