De ce sa optezi pentru o masina de spalat cu uscator

Acum ca fiecare locuinta detine o masina de spalat rufe, aceasta actiune nu mai este considerata a fi o corvoada. Ce ramane, totusi, dupa spalare? Uscatul rufelor inca da batai de cap multor persoane. In special in anotimpul rece, hainele se usuca mult mai greu, deci inca o grija in plus. Sa nu mai vorbim despre faptul ca trebuie sa le intinzi prin intreaga casa, si sa astepti un timp indelungat pana sunt gata de strans. Ce te faci daca ai nevoie de o anumita tinuta, curata, pentru a doua zi, dar nu beneficiezi de suficient timp pentru a o usca? In articolul de astazi, Techmax iti explica de ce sa optezi pentru o masina de spalat cu uscator

Masina de spalat cu uscator

Masina de spalat haine cu uscator incorporat este o masina de spalat obisnuita, cu incarcare frontala, care are in plus capacitatea de a usca hainele, totul in acelasi ciclu de spalare. Uscarea se produce prin intermediul uscatorului de rufe cu condensare incorporat masinii de spalat. Fiind un model ceva mai nou pe piata, aceste masini de spalat vin la pachet cu o serie noua de functii imbunatatite, care sa te ajute sa economisesti si mai mult din timpul dedicat curatarii hainelor. Spre exemplu, o masina de spalat haine cu uscator poate beneficia de functii de programare, care sa iti permita sa parasesti locuinta, si sa gasesti rufele gata spalate la intoarcere.

Beneficiile masinii de spalat cu uscator

Nu este niciun dubiu, masina de spalat cu uscator poarta cu sine o sumedenie de beneficii, care sa te convinga sa alegi un astfel de model, in detrimentul unei masini de spalat clasice.

  • Rapiditatea uscarii – am stabilit deja faptul ca uscatul rufelor nu este cea mai placuta activitate din cate exista. Noroc cu masina de spalat cu uscator, care te scapa de aceasta grija. Unele modele prezinta cicluri de spalare diferite, in functie de materiale, si gradul de uscare necesar. De exemplu, o camasa din matase va avea nevoie de un timp mai scurt de uscare, si de o temperatura mai joasa, decat un pulover din lana.
  • Economisirea spatiului – daca locuiesti intr-o casa mica, stii foarte bine cat de importanta este economisirea spatiului. O masina de spalat cu uscator este exact conceptul 2 in 1 de care ai nevoie in acest caz. Te bucuri astfel de haine curate si uscate, oferite de acelasi aparat electrocasnic.
  • Eliminarea aburului – in special pe perioada iernii, atunci cand hainele trebuie uscate in interior, se poate crea mult abur si condens, propice pentru aparitia mucegaiului. O masina de spalat cu uscator iti ia de pe cap aceasta grija, oferindu-ti haine gata spalate si uscate.
  • Pretul avantajos – la fel ca masinile de spalat obisnuite, cele cu uscator pot fi gasite intr-o gama variata, cu preturi prietenoase cu orice buzunar. Nu este nevoie sa cheltuiesti o avere, mai ales cand poti opta pentru o masina de spalat cu uscator resigilata, de la Techmax.Pe site-ul Techmax gasesti masini de spalat cu uscator, cu preturi pornind de la 1.499 lei. Alege sa faci investitii de lunga durata, cu cheltuieli minime. Daca iti surade ideea de electrocasnice resigilate, Techmax va fi cel mai bun prieten al tau.