Retro, colorate si extrem de apreciate pentru aspectul si functionalitatile lor, asa am putea scrie aparatele electrocasnice de la brand-ul italienesc SMEG. Deoarece stim cat de mult le indragesti produsele, am introdus in magazinul nostru online si o serie de aparate electrocasnice resigilate, marca SMEG. Esti pregatit sa le vezi si sa afli mai multe detalii? TechMax te invita sa parcurgi in continuare articolul de astazi.

Despre SMEG

SMEG este un brand fabricant de aparate electrocasnice, infiintat in anul 1948, de catre Vittorio Bertazzoni, in Guastalla, in apropiere de Regiunea Emilia a Italiei de nord, care detine reprezentante si filiale in intreaga lume. SMEG este un acronim, care provine de la Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla si care s-a pastrat pana in prezent. Brand-ul este recunoscut pentru estetica produselor, al caror aer retro atrage cumparatorii si in prezent.

Hota SMEG

Daca iti petreci mare parte din timp in bucatarie, gatind, cu siguranta ai nevoie de una dintre cele mai bune hote. Hota SMEG KPF9OG are filtru peentru grasimi, clasa de eficienta energetica A+, un consum anual de 40 kWh, doua corpuri de iluminat, iluminare LED, trei filtre pentru grasimi, tensiune de 220-240 V si putere consumata de 277 W. Sa nu mai mentionam si nuanta unica de verde, acum la reducere pe site, la 5.499 de lei.

Cuptor electric SMEG

Daca tot am vorbit despre hota, acum a venit vremea sa discutam si despre cuptorul electric SMEG SF750AS, pe care il poti achizitiona acum de pe site-ul TechMax. Acesta prezinta clasa de eficienta energetica A, un consum de energie de 1,15 kWh, la un volum de 70 de litri. Cuptorul vine echipat cu gratar mare, ventilator asistat, autocuratare Vapor Clean, functie ECO si Turbo.

Combina frigorifica SMEG

Pastrarea alimentelor proaspete, la rece, este obligatorie in orice locuinta, in special daca urmeaza sa iti achizitionezi combina frigorifica SMEG FA490RAN5. Acest aparat prezinta caracteristici de top, precum functia NoFrost si multi Airflow sistem, clasa de eficienta energetica E, un consum de 285 kW/h, o capacitate de 344 de litri, volum al congelatorului de 137 de litri, afisaj de temperatura, un sertar de racirerafturid e sticla, iluminare interioara LED si 4 compartimente de congelator.

Masina de spalat vase SMEG

Spalatul vaselor la mana nu ar trebui sa mai fie problema ta. Daca nu ai inca o masina de spalat vase, de ce nu arunci o privire la masina de spalat vase SMEG ST42322DE, cu 13 seturi, clasa de eficienta energetica A+++, clasa de eficienta de uscare A, un consum de 2380 litri de apa pe an, 5 programe, suport pentru tacamuri si indicator de sfarsit de ciclu. O gasesti acum pe site la pretul de 2.999 lei.

Cuptor cu microunde SMEG

La un pret de doar 2.799 lei, cuptorul cu microunde SMEG 120B1 prezinta clasa de eficienta energetica A+++, putere de iesire la microunde de 800W si un compartiment pentru gatit cu un volum de 21 de litri. In plus, acesta este echipat cu gratar larg, timp de dezghetare, afisat TFT, usa de sticla, optiune de pornire rapida, control parental si optiunea de programare in timp.

Ce parere ai despre electrocasnicele resigilate marca SMEG? Daca esti fan, le gasesti acum pe site-ul nostru!