Despre noi

TECHNOMAX înseamnă calitate, varietate, diversitate și, nu în ultimul rând, un preț corect pentru produsele de care ai nevoie zi de zi în casa ta!

Prioritatea noastră este satisfacția clienților noștri, iar pentru aceasta oferim o gamă variată de produse electrocasnice de calitate înaltă la prețuri reduse. Noi punem accent pe calitatea germană, care a fost, este și va fi mereu una de top.

about-appliances

Ce oferă TECHNOMAX?

Comercializam electrocasnice noi si noi resigilate importate din Germania, ca de exemplu:

Serviciile Technomax

10539701-picture-of-household-appliances-on-a-white-background

Cunoaștem necesitățile clienților și de aceea oferim livrare rapidă și transport gratuit în toată țara.

Cu Technomax este întotdeauna ușor și sigur, astfel aveți la dispoziție serviciul Deschiderea coletului livrat, care vă oferă posibilitatea de a verifica starea fizică a produsului livrat.

Puteți refuza comanda în cazul în care comanda prezintă semne de deteriorare a ambalajului. Nu trebuie nici să achitați taxa de transport în cazul în care refuzați coletul prin intermediul serviciului Deschiderea coletului livrat.

Garanția este un alt beneficiu de care aveți parte la Technomax. Oferim certificate de garanție pentru toate produsele achiziționate la Technomax pe un termen de 12-24 luni, în funcție de modelul electrocasnicelor. Dacă produsul achiziționat se defectează, contactează-ne și Technomax vine cu soluții pentru fiecare caz în parte.

happy-business-man-shows-thumb-up-sign-gesture-H29F6BU

Serviciul BUY BACK

buyback1