Culoarea neagra sau mai bine spus, nonculoarea, revine in forta in acest sezon, in bucatariile moderne din toata lumea. Aparatele electrocasnice de culoare neagra ofera unei incaperi un aspect elegant si indraznet, la care multe persoane ravnesc. Vrei sa te abati de la regulile clasice de design si vrei sa iti amenajezi o bucatarie care iese in evidenta? Ramai alaturi de blogul TechMax si descopera recomandarile noastre de electrocasnice all black pentru o bucatarie moderna.

Combina frigorifica BOSCH

Noi suntem de parere ca o combina frigorifica de culoare neagra reprezinta piesa de rezistenta intr-o bucatarie cu aer modern si minimalist. De aceea iti oferim ca exemplu combina frigorifica BOSCH KGN39IZEA. Aceasta prezinta caracteristici de top, precum: iluminare interioara cu LED, functie No Frost, functie de super congelare, functie de super racire si sistem multi Airflow. Pe langa acestea tinem sa mai mentionam clasa de eficienta energetica E, un consum anual de 238 kWh, o capacitate neta a frigiderului de 279 de litri, un volum al congelatorului de 89 de litri, 5 rafturi, 3 rafturi reglabile, 3 rafturi pentru usa si 2 sertare de racire. Il gasesti acum pe site!

Plita cu inductie MIELE

Nimic nu se potriveste mai bine cu o mobila neagra, decat o plita de aceeasi culoare, asa cum este si plita cu inductie MIELE KMDA 7634FR. Un produs nou, te asteapta cu functii de top. Dintre acestea enumeram filtre de grasime din inox, recunoasterea vaselor, design elegant cu doua zone de gatit si hota de aspiratie incastrata, filtru Air Clean cu durata mare de viata, clasa de eficienta energetica A++, conectare in retea cu Miele@home, afisaj electronic, functii pentru oprire de siguranta, de blocare sistem, protectie la supraincalzire si indicator de caldura reziduala.

Hota ELECTROLUX

Daca tot am vorbit despre plita perfecta, ce ar fi acum sa aducem in discutie si o hota pe masura? Hota ELECTROLUX EF90462OK te asteapta pe site cu functii de top si un design de care te vei indragosti pe loc. Acest aparat electrocasnic este caracterizat de filtrul pentru grasimi, iluminarea LED, clasa de eficienta energetica A, doua corpuri de iluminat, otelul inoxidabil, modul de evacuare a aerului si modul de recirculare a acestuia. Grabeste-te sa o prinzi pe stoc, la pretul de doar 1.499 lei.

Cuptor Privileg

O bucatarie moderna nu poate fi completa fara un cuptor pe masura, cum ar fi cuptorul Privileg PBWK3 JH8S BLG, cu 11 tipuri de incalzire si hidroliza. Pentru pretul de doar 2.199 lei aiparte de clasa de eficienta energetica A+, un volum de 71 de litri, reglaj pentru pizza, iluminare cu halogen, butoane retractabile, auto curatare prin hidroliza si functie de control parental, pentru a nu-ti face griji in privinta copiilor.

Cuptor cu microunde SIEMENS

O bucatarie nu este completa fara un cuptor cu microunde. Si nu vorbim aici despre orice cuptor, ci despre cuptorul cu microunde Siemens BF634LGS1, cu 10 programe automate, afisaj TFT, iluminare interioara cu LED, Cook Control Plus si un volum de 21 de litri. Nu il rata pe site, la pretul de 2.999 de lei.