Electrocasnice de nelipsit din bucataria ta

Desi unii oameni considera ca sufrageria este incaperea din locuinta destinata relaxarii, altii sunt de parere ca aceasta ar fi bucataria. Daca esti o persoana careia ii place sa experimenteze cu cele mai neobisnuite ingrediente, cu siguranta bucataria este oaza ta de liniste. Fie ca pregatesti cina pentru cei dragi, sau ca faci nelipsita curatenie de sambata, spatiul bucatariei trebuie sa fie amenajat ca la carte, cu toate aparatele electrocasnice necesare desfasurarii activitatilor de zi cu zi. Iata articolul propus astazi de Techmax, despre electrocasnice de nelipsit din bucataria ta.

Aragazul

Ca tot vorbeam despre inventii culinare, daca pasiunea ta este gatitul, inseamna ca cel mai iubit aparat electrocasnic din bucataria ta este aragazul. Pe langa faptul ca trebuie sa se potriveasca din punct de vedere estetic cu restul incaperii, aragazul trebuie sa deserveasca scopul pentru care a fost creat, si anume pregatirea termica a alimentelor. Modelul clasic prezinta patru ochiuri, dar exista si optiuni cu cinci sau sase. Aragazele mai noi au un design ceva mai modern, putand prezenta afisaj electronic. Precum cuptoarele, acestea pot fi electrice sau pe gaz. La Techmax gasesti aragaze cu preturi cuprinse intre 1.299 – 3.199 lei

Cuptorul

Fratele aragazului, cuptorul nu poate lipsi din peisajul unei bucatarii perfecte. Clasic, pe gaz, sau modern, electric, cuptorul poate prezenta functii diverse, dupa necesitatile si dorintele tale. Parerile sunt impartite, unii oameni sustinand faptul ca un cuptor electric este mai usor de intretinut, dar ca usuca preparate precum prajiturile, iar altii afirmand ca instalarea unui cuptor pe gaz este mult mai anevoioasa si mai costisitoare. In functie de dorintele personale, la Techmax poti gasi cuptorul perfect, resigilat, la preturi incepand de la 1.999 lei.

Frigiderul sau combina frigorifica

In cazul in care nu ai citit articolul nostru despre Combine frigorifice sau frigidere?, diferenta principala este aceea ca o combina frigorifica are in componenta si un compartiment pentru congelare, pe cand frigiderul este destinat in mod exclusiv doar pentru racit. Daca locuiesti singur, probabil o combina frigorifica este exact ceea ce cauti, pe cand, daca ai o familie numeroase, poate vei dori sa optezi pentru o lada frigorifica si un frigider. Ce bine ca pe site-ul Techmax ai de unde alege, produse cuprinse intre 1.399 lei – 3.999 lei.

Hota

Daca tot iti ocupi mare parte din timp preparand retete noi, este obligatoriu sa iti instalezi si o hota in bucatarie. Datorita aburului degajat in timpul procesului de gatire, atat mobila ta, cat si restul electrocasnicelor se pot deteriora, intr-un timp foarte scurt. Sa nu mai vorbim despre mediul umed care favorizeaza aparitia mucegaiului. Tocmai de aceea ai nevoie de o hota electrica, care sa ajute la eliminarea aburului si mirosului neplacut din bucatarie. Exista si modele moderne, care functioneaza pe principiul recircularii aerului, si care, desi au un pret ceva mai mare, au un consum mai mic. Intra pe site si alege modelul de hota dorit.

Daca iti doresti ca bucataria sa devina locul tau special, trebuie sa o amenajezi asa cum se cuvine. Techmax iti sta la dispozitie cu cele mai moderne modele de electrocasnice resigilate, ideale pentru o schimbare de peisaj in locuinta ta. Profita acum de cele mai tentante oferte!