Electrocasnice resigilate pe care sa le oferi in dar de Sarbatori

Cu totii avem acea persoana in familie sau in cercul de prieteni care pune aparatele electrocasnice mai presus de orice. Vorbim aici despre frigidere, masini de spalat, uscatoare de rufe, cuptoare cu microunde sau plite electrice. Iti doresti sa faci acea persoana speciala fericita? In cazul acesta s-ar putea sa ai nevoie de ajutorul nostru. Iata cateva exemple de aparate electrocasnice resigilate pe care sa le oferi in dar de Sarbatori.

Set cuptor cu microunde, cuptor electric si plita cu inductie

Daca te simti generos in aceasta iarna, atunci cea mai buna sugestie consta intr-un set compus din cuptor cu microunde, cuptor electric si o plita cu inductie, toate marca BOSCH. Nu iti face griji, le-am selectat noi deja pentru tine, pentru a-ti usura sarcina. Cuptorul cu microunde prezinta 5 niveluri de putere, program automat Auto Pilot, afisaj TFT cu text simplu, operare Touch Control. Cuptorul electric este dotat cu 13 tipuri de incalzire, aer cald 4D, Auto Pilot cu 10 programe automate si operare cu afisaj TFT. Plita cu inductie este echipata cu functia Direct Select Premium, zona extensibila FlexInductions, Prefcet Fry si Move Mode.

Masina de spalat rufe

Pentru ca nicio gospodina nu poate trai fara ajutorul de nadejde al unei masini de spalat, iata ca iti propunem si noi un model de masina de spalat LG, care dispune de motor cu invertor, conectare prin WiFi, functia stop & add, smart diagnosis si smart ThinQ. Pentru pretul de 3.199 de lei te bucuri de o capacitate de 12 kilograme, clasa de eficienta energetica B, clasa de emisie de zgomot in aer A, 1400 de rotatii pe minut si programe de spalare pentru lana, delicate, spalare la cald sau prespalare.

Masina de spalat vase

Cum ar fi sa ii poti usura mamei tale viata, oferindu-i un aparat electrocasnic care sa ii elibereze din timpul pe care si-l petrece zilnic in bucatarie? Acum este posibil, cu ajutorul masinii de spalat vase SIEMENS iQ300 SN53HS30AE, care impresioneaza printr-un timp de rulare a programului de pana la trei ori mai rapid, care poate fi activat de oriunde si in orice moment, datorita functiei Home Connect si vario Speed Plus, la cerere. Este echipata cu cosuri si sertare flexibile pentru mai multa flexibilitate si usurinta in utilizare, la incarcare si descarcare.

Combina frigorifica Side by Side

Stii ca sotia ta te bate de mult timp la cap sa schimbati frigiderul si sa achizitionati un produs nou si mult mai modern, cu o capacitate de stocare mai mare. Daca doresti sa o surprinzi o poti face acum cu Combina frigorifica Side by Side Samsung RS6JA8811B1. Va veti bucura de un sistem multi Airflow, No Frost Plus, Twin Cooling Plus, clasa de eficienta energetica E, o capacitate neta a frigiderului de 409 litri si a congelatorului de 225 litri. Il poti gasi acum pe site-ul TechMax la pretul de 4.899 de lei.

Esti in cautare de aparate electrocasnice ieftine pe care sa le oferi in dar persoanelor dragi? Atunci te asteptam pe site cu produse pentru toate gusturile.  Electrocasnice noi

Electrocasnice all black pentru o bucatarie moderna

Sfaturi in privinta achizitionarii unui uscator de rufe