Combina frigorifica GORENJE NK 7990 DBL

1.599 lei

  • Clasa de eficiență energetică A +++
  • Capacitate netă totală: 302 litri
  • No Frost – nu se dezgheață niciodată!
  • CrispZone cu control al umidității pentru prospețimea mai lungă a fructelor și legumelor
  • ZeroZone pentru prospețimea mai lungă a peștelui și cărnii

În stoc

Descriere

_products/features/icon - IonAir cu funcția MultiFlow 360° IonAir cu funcția MultiFlow 360°

Un microclimat ideal pe fiecare raft

Tehnologia avansată din frigidere imită procesul natural de ionizare pentru a menține mâncarea proaspătă pentru mai mult timp. Ionii încărcați negativ generați de aplicație reîmprospătează continuu aerul, pentru a imita un microclimat natural, creând astfel un mediu ideal pentru mâncarea proaspătă. Sistemul de ventilație MultiFlow 360° distribuie uniform aerul ionizat prin 14 orificii de ventilație, pentru a menține o temperatură constantă pe fiecare raft.

_products/features/icon - AdaptTech AdaptTech

Un congelator care vă recunoaște obiceiurile.

_products/features/icon - Tehnologia NoFrost Plus Tehnologia NoFrost +

Adio decongelare plictisitoare!
Unul dintre cele mai bune sisteme de răcire de pe piață, instalat în congelator, previne acumularea de gheață și menține un consum scăzut de energie, în timp ce în frigider menține un microclimat ideal pentru mâncarea proaspătă. Circulația aerului ionizat previne uscarea mâncării și reține vitaminele și mineralele.

Compresor cu invertor

Stabil, silențios și durabil
Compresoarele cu invertor sunt mai silențioase, au o durată de viață mai lungă și sunt mai economice în comparație cu cele cu un compresor convențional. Oricând temperatura din interiorul frigiderului crește la deschiderea ușii, compresorul cu invertor oferă o răcire rapidă și eficientă pentru a preveni alterarea mâncării.

Sertarul ZeroZone

Eficiență de top în consumul de energie

Toate frigiderele cu congelator Gorenje sunt foarte eficiente în ce privește consumul de energie. Izolarea termică excelentă și închiderea ușii, compresorul cu invertor și controlul electronic sau mecanic reduc eficient consumul de energie. Frigiderele cu congelator cu eficiența consumului de energie A+++ folosesc 60% mai puțină energie decât cele din clasa A.

Sertarul CrispZone cu funcția HumidityControl

CrispZone este una dintre cele mai mari cutii pentru fructe și legume de pe piață. Temperatura scăzută și opțiunea de ajustare a umidității extind prospețimea produselor dumneavoastră.

 

Informații suplimentare

Greutate 68 kg
Dimensiuni 64 × 60 × 185 cm