6%

Cuptor electric SMEG SF6303TPX

7.499,00 lei

A+
  • Produs NOU
Credit module TBI Pay 3.1.1

690.91 Lei x 12 rate

SKU: 7499 Categorie:

Descriere

Funcții de top
Caracteristici de top Ușă Fresh Touch
Control electronic
Vapor clean
Smalț Ever Clean
Funcția de curățare Curățare cu vapori: funcția specială VAPOR CLEAN facilitează curățarea prin utilizarea aburului generat prin introducerea unei cantități mici de apă în extragerea specială a cavității.
Alte caracteristici – Ușă Fresh Touch: în cuptoarele cu ușă Fresh Touch, temperatura externă rămâne sub 50 ° C, garantând siguranța împotriva arsurilor și protejând părțile laterale ale mobilierului de supraîncălzire.
– Control electronic: Controlul electronic gestionează temperaturile în cel mai bun mod posibil și favorizează uniformitatea căldurii, menținând valoarea setată constantă, cu oscilații minime de 2-3 ° C. Această prerogativă înseamnă că chiar și cele mai sensibile rețete la schimbările de temperatură, cum ar fi prăjiturile, sufleurile și flansele, se pot ridica și pot găti mai uniform.
– Curățare cu vapori: funcția specială VAPOR CLEAN facilitează curățarea prin utilizarea aburului generat prin introducerea unei cantități mici de apă în extragerea specială a cavității.
– Interiorul ușii din sticlă: interiorul ușii cuptorului are o suprafață complet netedă, fără șuruburi, ceea ce facilitează îndepărtarea murdăriei și face curățarea mai practică. Ușă de sticlă cvadruplă: În partea de sus a modelelor de gamă, ușa cuptorului are patru pahare care ajută la menținerea exteriorului cuptorului la temperatura camerei în timpul gătitului, asigurând o siguranță maximă.
Grătar basculant: Prezența unui grătar basculant, care poate fi ușor îndepărtat, vă permite să mutați elementul de încălzire și să curățați partea superioară a cuptorului cu un gest simplu.
Smalț Ever Clean: Smalțul Ever Clean cu care este tratată cavitatea cuptorului reduce aderența grăsimii de gătit. Este un email special pirolitic și rezistent la acid care, pe lângă faptul că este plăcut luminos, favorizează o mai mare curățare a pereților cuptorului, datorită porozității sale mai mici.
– Închidere ușoară: ușa cuptorului este echipată cu un sistem de închidere ușoară care controlează închiderea acesteia, cu o mișcare ușoară și silențioasă, fără a fi nevoie să o însoțiți.
5 nivele de gătit: cuptoarele Smeg au 5 nivele de gătit care vă permit să gătiți diferite feluri de mâncare în același timp, asigurând o reducere a consumului.
Sticlă internă detașabilă: Cuptorul are o ușă cu o sticlă internă detașabilă pentru a facilita operațiunile de curățare și astfel a avea o igienă mai profundă.
2 lămpi cu halogen: Prezența a 2 lămpi cu halogen dispuse asimetric face spațiul interior și mai luminos, eliminând colțurile întunecate.
Răcire tangențială: Acest sistem inovator de răcire permite o ușă cu temperatură controlată în timpul gătitului. Pe lângă avantajele oferite din punct de vedere al siguranței, sistemul permite protejarea mobilierului în care este introdus cuptorul, evitând supraîncălzirea.
Performanță și consum
Clasa de eficiență energetică (scară) A+ (A +++ până la D)
Consumul de energie în funcționare convențională în kWh 1,09 kWh
Consumul de energie aer cald sau aer circulant în kWh 0,68 kWh
Numărul de compartimente de gătit 1
Sursa de căldură pe spațiul de gătit electric
Volumul cuptorului 70 l
Caracteristici și funcții
Tipuri standard de încălzire – Rezistență superioară + rezistență unică (gătit tradițional sau static): căldura, venită de sus și de jos în același timp, face acest sistem potrivit pentru gătit orice tip de mâncare.
– Ventilator static + element de încălzire superior + element de încălzire unic: funcționarea ventilatorului, combinată cu gătitul tradițional, asigură o gătire omogenă chiar și cu rețete complexe.
– Ventilator ventilat + rezistență circulară (gătit cu ventilație forțată sau ventilată): combinația ventilatorului și rezistența circulară (încorporată în partea din spate a cuptorului) permite gătirea diferitelor alimente pe mai multe etaje, atâta timp cât au nevoie de aceleași temperaturi și de aceeași tipul de gătit.
– Ventilator termoventilat + element de încălzire circular + element de încălzire superior + element de încălzire unic (gătit turbo-ventilat): combinația de gătit ventilat cu gătitul tradițional vă permite să gătiți diferite alimente extrem de rapid și eficient pe mai multe niveluri, fără a transmite mirosuri sau arome.
– Turbo ECO: combinația dintre grătar și elementul de încălzire inferior plus ventilatorul este potrivită în special pentru gătirea unor cantități mici de alimente, cu un consum redus de energie.
– Gril Eco Resistance: căldura care rezultă din rezistența la grătar permite obținerea unor rezultate excelente la grătar, în special la carnea cu grosime medie / mică și, în combinație cu rotisorul (acolo unde este prevăzut), permite o rumenire uniformă la sfârșitul gătitului.
– Grătar larg Rezistență ventilator + gril: aerul produs de ventilator înmoaie valul puternic de căldură generat de grătar, permițând grătarul optim chiar și pentru alimentele groase.
– Grătar ventilat mare Rezistență la talpă (gătit final): căldura care vine doar de jos vă permite să finalizați gătirea alimentelor care necesită o temperatură de bază mai ridicată, fără a afecta rumenirea lor. Ideal pentru prăjituri dulci sau sărate, plăcinte și pizza.
– Baza ventilatorului + element de încălzire circular + element de încălzire unic: gătitul ventilat este combinat cu căldura care vine de jos, oferindu-i o ușoară rumenire în același timp.
– Funcție Pizza de bază termoventilată: Rezistență ventilator + grătar + rezistență unică: funcționarea ventilatorului, combinată cu grătarul și elementul de încălzire inferior, asigură gătirea omogenă chiar și cu rețete complexe. Ideal nu numai pentru pizza, ci și pentru biscuiți și prăjituri.
– Pizza
Tipuri suplimentare de încălzire – Dezghețarea în timp: cu aceasta timpul de dezghețare a alimentelor este determinata automat.
– Decongelare temporizată
– Dezghețare în funcție de greutate: cu această funcție, necesarul pentru dezghețare este determinat automat odată ce greutatea alimentelor care trebuie dezghețate a fost setată.
– Incalzitor de farfurii
– Mașina de spălat vase Căldura care vine din partea de sus permite creșterea aluatului de orice tip, garantând un rezultat optim într-un timp scurt.
– Dovedirea sabatului: datorită acestei funcții cuptorul poate funcționa pentru o perioadă prelungită, cu o temperatură de gătit între 60 și 100 ° C.
Controale Touch screen și butoane
Afişaj TFT
Usa Sticla
Funcții – Sistemul Smart Cooking oferă o serie de programe automate datorită cărora este suficient să alegeți tipul de mâncare, greutatea și gradul de gătit dorit, iar cuptorul stabilește automat parametrii optimi pentru gătit.
– Blocare comandă: opțiunea blocare comandă, prezentă pe diferite tipuri de produse, vă permite să blocați toate funcțiile și programele setate, precum și comenzile, pentru siguranță totală, în special în prezența copiilor.
– Ghid tactil: Ținând apăsat orice simbol timp de 3 secunde, puteți obține informații despre funcția sa
– Preîncălzire rapidă: Preîncălzirea rapidă este o opțiune care vă permite să atingeți temperatura setată în doar câteva minute (în unele cuptoare doar 6 minute, în altele 9) pentru prepararea mai rapidă a alimentelor.
– Este posibil să vizualizați temperatura detectată de sondă și să setați o temperatură țintă pe care vasul trebuie să o atingă.
– Programator de timp: electronic
– Opțiuni de programare a timpului: începutul și sfârșitul programat al gătitului cu oprire automată
– Temporizator: Da
– Alarma acustică de sfârșit de gătit: Da
– Cronometru reglabil: 3
– Showroom / Mod Fair: Da
– Ghid tactil: Da, cu o apăsare lungă pe afișaj
– Preîncălzire rapidă: Da
– Mod video demo-tutorial: Da
– Instant GO: Da
– Gătit inteligent: Da
– Modul buton: Da
– Blocare cheie / siguranță pentru copii: Da
– Gătit cu sondă: Da
– Istoric: Da, ultimele 10 funcții recente utilizate
– Setări
Auto-curățare Auto-curățare piroliză
Dimensiuni
înălţime 59,2 cm
lăţime 59,7 cm
adâncime 54,8 cm
Greutate 38 kg
Specificatii tehnice
Tensiune alimentare 220-240 V.
Putere in sarcina 3 kW
Siguranta 16 A

Informații suplimentare

Pret

> 4000 lei

Brand

Autocuratare

Hidrolitica

Eficienta energetica

Capacitate

60-70 litri

Tip Comanda

Butoane clasice, TouchScreen

Culoare

Produse la reduceri