Sa fii adult inseamna sa stii cand se apropie weekend-ul, nu dupa aerul de libertate sau cheful de a petrece o seara in oras, ci dupa marimea mormanului de haine de spalat, care se aduna in cosul de rufe. Desi nu necesita foarte mult timp si efort, nu te poti abtine sa nu oftezi sau sa nu iti dai ochii peste cap atunci cand vine vremea spalatului hainelor. Noi, cei de la TechMax suntem intotdeauna atenti la nevoile tale, deci haide sa citesti impreuna cu noi despre cele mai noi modele de masini de spalat haine pentru toate buzunarele.

Masina de spalat rufe Privileg Family Edition

Ai o familie numeroasa, iar muntele de haine murdare pare ca nu se mai micsoreaza niciodata? Te intelegem perfect, deci uite o propunere din partea noastra. Masina de spalat Privileg Family Edition PWF X 863 N clasa A +++, are o capacitate de 8 kilograme si 1600 de rotatii pe minut, ceea ce o face ideala pentru cantitati mari de haine. In plus, aceasta vine cu o serie de functii si specificatii utile, precum: afisaj 2 in 1 cu afisare de timp ramasa si preselectie de temperatura, push & wash – 1 apasare a unui buton pentru rufe curate in doar 45 de minute si motor cu invertor, extrem de silentios, care nu prezinta grad de uzura. Stii care este partea cea mai buna? Pretul acestei masini de spalat este de doar 1.499 de lei si poti opta pentru pana la 24 de rate, a cate 102.17 lei.

Masina de spalat rufe verticala Privileg

Poate ca locuiesti de unul singur intr-o locuinta de tip garsoniera, iar spatiul pe care il ai la dispozitie este unul limitat. In acest caz, ai nevoie de orice truc pe care il poti pune in aplicare pentru a castiga mai mult loc pentru tine si obiectele tale. TechMax iti sugereaza sa optezi pentru o masina de spalat verticala, care poate fi montata intr-un colt al incaperii, fara a ocupa prea mult din spatiul acesteia. Masina de spalat verticala Privileg PWT E71253P cu clasa de eficienta energetica A+++ are o capacitate de 7 kilograme, 1200 de rotatii pe minut si un zgomot in functionare la spalare de doar 58 de decibeli. Nu doar ca vei face economie la spatiu, ci si la bani, deoarece poti achizitiona aceasta masina de spalat acum cu reducere, de la 1.499 de lei, la numai 1.399 de lei. Poti opta si pentru 24 de rate, a cate 96.05 lei.

Masina de spalat cu uscator LG

Poate ca procesul de spalare a hainelor nu iti da batai de cap, dar ce te faci cand vine momentul sa te ocupi de uscarea lor. Destul de complicat, in special cand vorbim despre o cantitate mare de haine si absenta unui loc propice pentru uscarea acestora. Masina de spalat cu uscator LG 4 V4 WD 85S1 nu doar ca se ocupa de curatarea hainelor tale, dar va avea grija ca fiecare articol vestimentar sa fie gata de purtat, chiar la sfarsitul ciclului de uscare. O gasesti acum pe site-ul TechMax, la un pret de 2.499 de lei, deci nu pierde oferta.

Indiferent de tipul de masina de spalat potrivit pentru tine, pe site-ul TechMax gasesti un numar mare si variat de modele. Da un click si convinge-te de unul singur!