Schimbă-ți electrocasnicele cu bani puțini

Din cand in cand iti mai vine ideea de a face schimbari prin locuinta. O alta culoare pentru peretii din dormitor, covor nou in sufragerie si electrocasnice noi in bucatarie. De foarte multe ori, o asemenea dorinta nu devine realitate, din cauza bugetului prea mic si costurilor necesare, care sunt prea mari. Technomax iti demonstreaza in articolul de astazi cum poti sa iti schimbi electrocasnicele cu bani putini, cu unele mai bune.

Aragazul

Daca nu obisnuiesti sa gatesti, probabil ca aragazul nu este foarte important pentru tine. Daca incerci cate cinci retete noi pe zi, atunci aragazul probabil ca este aparatul preferat din intreaga ta locuinta. Fiind folosit zilnic, acesta se poate uza, deteriora, sau chiar strica. Atunci cand este neaparata nevoie iti iei ramas bun de la el si te orientezi spre unul nou. Poate nu chiar nou, ci spre unul resigilat. Un aragaz resigilat nu se diferentiaza cu nimic de unul nou nout. Singura diferenta este reprezentata de lipsa ambalajului original. Cu doar 1.299 lei iti poti achizitiona un aragaz cu plita Gorenje, pe gaz, clasa A, de pe site-ul Techmax. Vei observa cat de bine va veti intelege intr-un timp extrem de scurt.

Masina de spalat

Ai avut parte de cele mai curate haine, la orice ora din zi, sau din noapte. Cu toate acestea, a sosit timpul sa treci la ceva nou. Cum traiul fara ea ti se pare aproape imposibil in prezent, atunci cand masina de spalat se decide sa nu mai functioneze, achizitionarea uneia noi nu poate astepta. Fii fara grija, la Techmax avem produse prietenoase cu orice tip de buget. De exemplu, poti opta pentru o masina de spalat Privileg, la doar 1.099 lei, clasa energetica A+++, cu o capacitate de 6 kg.

Combina frigorifica

Vorbeam mai devreme despre cum viata fara anumite produse electrocasnice pare imposibila. Cam acesta este si cazul lipsei frigiderului sau congelatorului. Ce faci daca ti se strica combina frigorifica in toiul verii? Ei, bine, poti doar sa te orientezi spre una noua. La Techmax ai o gama bogata de frigidere, congelatoare sau combine frigorifice din care poti alege ceea ce iti lipseste. Combina frigorifica Bauknecht KG Stopfrost te asteapta la un pret de doar 1.299 lei, cu afisaj digital, functie de racire automata si semnal de avertizare pentru usa deschisa. Vei regreta doar faptul ca nu te-ai hotarat sa o cumperi mai devreme.

Hota

Care este cea mai buna prietena a aragazului? Ai ghicit, este hota! Nu este o zi deloc fericita atunci cand hota decide sa te lase la greu. Ce te faci, in special in perioada verii, cand caldura degajata de gatit devine insuportabila? Intri pe site-ul Techmax si iti cumperi una noua. Hota Hanseatic te asteapta cu un pret de nerefuzat, 1.199 lei, si cu functii ideale: lumina tip LED, sistem de recirculare a aerului si un design modern si minimalist. Este ideala pentru o bucatarie amenajata dupa tendintele actuale.Nevoia schimbarii aparatelor electrocasnice te poate lua prin surprindere, in cele mai nepotrivite momente. Noroc ca Techmax are mereu pe stoc produse de top, la preturi avantajoase, care sa te scoata din impas. Alege electrocasnicele resigilate si observa diferenta!