Exista multe aparate electrocasnice care nu pot lipsi din bucatarie, cum ar fi: un frigider, un congelator si un cuptor. Acestea sunt elementele esentiale absolute. Exista insa o multime de alte gadgeturi pe care s-ar putea sa nu le iei in considerare initial, cu toate ca acestea iti vor imbunatati pe loc bucataria si iti vor face viata mult mai usoara. Un prim exemplu, in acest, sens este sertarul termic.

In ciuda faptului ca sunt disponibile de ani de zile, sertarele termice au devenit abia recent populare printre amatorii artei culinare. Foarte versatile, pot fi folosite pentru a ajuta la pregatirea meselor, pentru a incalzi vesela sau pentru cresterea aluatului. Ele pot fi folosite chiar pentru a dezgheta alimentele delicate sau pentru a topi ciocolata. Majoritatea au si un control al umiditatii, astfel incat alimentele sa nu se usuce daca sunt descoperite.

De ce ai avea, totusi, nevoie de un asemenea sertar minune? Ei bine, daca ti-am starnit interesul, poti la fel de bine sa continui sa citesti articolul TechMax de astazi pentru a afla!

Sunt multifunctionale

In general exista doua tipuri si marimi pentru astfel de sertare: 14 cm si 29 cm inaltime. Sertarul mai putin adanc este perfect pentru incalzirea farfuriilor sau poate fi folosit, de exemplu, pentru incalzirea canilor ce contin cappuccino sau espresso. Sertarul termic mai adanc poate fi utilizat in acelasi mod ca cel de mica adancime, totusi poate fi folosit si pentru incalzirea recipientelor mai mari. Poti seta sertarul la orice temperatura cuprinsa in intervalul 30-80°C.

Sertarul termic AEG livrat de TechMax are 14 cm inaltime, 56 cm latime si 55 cm adancime si este construit din otel inoxidabil.

Sunt practice

Datorita functiei lor, sertarele de incalzire sunt asezate cel mai frecvent langa sau sub cuptoare, dar pot fi plasate, la fel de bine, si in alta parte. Cu toate acestea, este nevoie de o multime de dulapuri in jurul sertarului de incalzire pentru cablare si ventilatie, iar accesul la electricitate este necesar.

Este foarte important sa te asiguri intotdeauna ca sertarul de incalzire este pozitionat la o inaltime practica; inaltimea taliei este aproape corecta in majoritatea cazurilor, astfel incat vasele sa poata fi ridicate cu usurinta.

Ajutor de nadejde al parintilor

Daca ai ajuns in acel punct al vietii in care familia ta s-a extins, stii deja prea bine cat de greu este sa ii convingi pe micuti sa manance un anumit fel de mancare, la timp sau in general. Un sertar termic va pastra farfuriile mereu calde, iar copiii tai il vor putea folosi in siguranta, fara a se rani.

Desi poate fi considerat un aparat electrocasnic de lux, un astfel de sertar termic face parte din noua clasa de aparatura tehnologica care va deveni standard, in toate locuintele, in viitorul apropiat. Deoarece este usor de folosit si intretinut, odata ce il inviti in casa ta, acest sertar minune te va face sa te intrebi cum ai putut trai fara el.

Pentru a achizitiona sertarul termic, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi magazinul online TechMax si sa adaugi produsul in cos. Livrarea este garantata in toata tara, iar modalitatile de plata sunt variate. Nu mai astepta!