Recenzii

Based on 13 reviews
100%
(13)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
G
TECHNOMAX
Georgiana Pop

Produse excepționale! Foarte prompți, personal foarte amabil... Cu siguranță voi reveni pentru plasarea altor comenzi!!!!!

P
TECHNOMAX
Pál Katalin

sunt foarte amabili! ajută la toate în caz de problemă! răspund repede!

A
TECHNOMAX
Andrei Luca

Products built for Western Europe which normally aren't sold in Romania. Great quality at low prices.

R
TECHNOMAX
Ramona Serban

Produse foarte bune, customer care si servicii post-vanzare excelente. Site-ul lor este foarte bine structurat si user-friendly.

A
TECHNOMAX
Adelina Adel

Țin să mulțumesc Echipei Technomax pentru profesionalism! Produsul este conform pozelor si detaliilor de pe site. Arată excelent iar calitatea este superioară. Livrarea a fost foarte rapidă, fara a întâmpina dificultăți. Mi s-a oferit consultanta potrivită pentru alegerea produsului de care aveam nevoie. Vă recomand cu drag si desigur, rămân clienta dumneavoastră fidelă. Vă doresc mult succes în continuare, sunteți minunați!

C
TECHNOMAX
Cristian Batrincea
Produse superbe!

In sfarsit mi-am găsit electrocasnice pentru noul apartament. Am reusit sa imi cumpar tot de ce am nevoie de la Bosch. Iar plita pe inducție e superba!! Recomand. Au un depozit plin de electrocasnice

L
TECHNOMAX
Lupulescu Mihail

Excelent. Am luat un Bosch Serie 6 mașina spălat rufe și un Bosch spălat vase. Urmează un frigider side by side și lada frigorifica. Modelele aduse sunt cele din piata DE. La noi nici nu se aduc modelele astea . Livrare , preturi și atitudine de invidiat. Numai bine ! ( Aveau și plite faine expuse la depozit dar eu aveam deja plita).

V
TECHNOMAX
Viorel Viorel

SUNTE TI ADEVARATI PROFESIONISTI.VA MULTUMESC.AM PRIMIT COLETUL CU TRADUCEREA ÎN LIMBA ROMANA.SUCCES ÎN CONTINUARE.

F
TECHNOMAX
Flavius Moga

Recomand! Profesionalism și aparatura de calitate!

L
TECHNOMAX
Loredana Paven

Recomand pentru profesionalism dar in special calitatea germana, nu se pot compara cu electrocasnicele din magazinele clasice.

K
TECHNOMAX
Krisztina Tr

Am cumparat multe produse de la ei si sunt foarte multumita atat de produse cat si de amabilitatea cu care m-au servit si m-au ajutat in alegerea produselor potrivite. Produsele au venit rapid si foarte bine impachetate .

S
TECHNOMAX
Simona Popa

Foarte amabilă doamna! Îți explică, are răbdare. Preț-calitate imbatabil, calitate germana. Noi ne-am cumpărat toată aparatura din casă de la ei. Dai un ban, dar stai in fața. Recomand! Vă mulțumim că existați!

V
TECHNOMAX
Vasilica Busuioc

Am achizitionat de curând o mașină de spălat,iar verișorii mei au luat electrocasnice pentru toată casa.Recomand cu toată inima,calitate,promptitudine și seriozitate!