Ce reprezinta curatarea hidrolitica si cum functioneaza?

Deoarece majoritatea suntem interesati de anumite detalii ale produselor atunci cand ne gandim sa le achizitionam, de cele mai multe ori intrebarea pe care o adresam este ,, Cat de usor se curata acest produs? sau Cat de repede poate fi curatat?,,

In cazului unui cuptor electric, raspunsul nostru si solutia se regaseste in aceasta functie, si anume curatarea hidrolitica.

Aceasta este una dintre cele mai simple metode de ingrijire in cazul acestui produs. De asemenea, in functie de model si de brand aceasta se mai poate intalni si sub denumirea de AquaClean, Hydroclean, EcoClean, EasyClean, HyumedClean.

Prin curatarea hidrolitica, este utilizata puterea aburilor pentru a inmuia si apoi indeparta murdaria din interiorul cuptorului, respectiv de pe peretii acestuia.

Pentru a curata interiorul cuptorului trebuie sa plasam un vas cu apa. Apoi, in functie de specificatiile cuptorului, se porneste programul special, destinat acestui proces.

Cuptorul va atinge in interior temperatura optima pentru ca apa sa se evaporeze si sa se creeze in interior o atmosfera umeda, care va inmuia murdaria depusa si va permite indepartarea rapida si fara efort a acesteia. Dupa terminarea programului care dureaza in medie 30 de minute, cuptorul se curata cu o laveta umeda.

Daca doriti o mai mare eficienta, in apa utilizata pentru a produce aburi se poate adauga detergent de vase. Acesta va ajuta atat la igienizare cat si pentru a indeparta mirosurile neplacute ce pot fi generate de resturile de mancare din interiorul cuptorului. Detergentul nu trebuie sa fie unul foarte puternic sau cu o aciditate crescuta, deoarece unul dintre avantajele acestui tip de curatare este acela ca permite evitarea utilizarii de substante chimice.

Pentru a se obtine rezultate optime de fiecare data si pentru a mentine cuptorul in conditii optime este recomandata curatarea frecventa a cuptorului cu ajutorul aburilor.

Curatarea hidrolitica nu are contraindicatii si poate fi aplicata de cate ori este nevoie.

Sfatul nostru este de a indeparta murdaria cat mai repede dupa ce s-a depus, rezultatele vor fi mai bune si va fi nevoie de mai putin efort pentru a pastra interiorul perfect curat si igienizat.

Lasati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

Ce reprezinta curatarea hidrolitica si cum functioneaza?