De ce ar trebui sa achizitonam un uscator de rufe si dupa ce

Uscatorul electric de rufe, reprezinta unul dintre produsele electrocasnice necesare in locuinta fiecarei persoane.

De ce?

Economisim mai mult spatiu si mai multa energie.

Situatiile neplacute cu care ne confruntam zilnic in cazul in care nu avem un uscator electric ne ingreuneaza activitatea si desigur, ne afecteaza starea de spirit.

Mirosul deranjant cauzat de umezeala din incapere, durata indelungata de asteptare ca hainele sa se usuce complet, petele aparute in urma expunerii la razele soarelui si aspectul deteriorat al materialelor sunt doar cateva dintre problemele care ne afecteaza zilnic ingreunandu-ne viata.

Un uscator electric ne va salva de toate aceste probleme, datorita tehnologiei avansate si calitatii germane acest produs promite sa va surprinda si sa va depaseasca toate asteptarile.

Pentru ca detinem o gama larga de produse, o sa va prezentam in continuare cele mai importante functii de care trebuie sa tineti cont in alegerea modelului potrivit.

Uscatorul cu pompa de caldura este echipat cu o tehnologie speciala pe baza de pompa de caldura iar spre deosebire de uscatoarele clasice, energia sub forma de caldura reziduala nu este eliberata in mediul exterior, ci retinuta pentru procesul de uscare. Acestea consuma mult mai putina energie decat uscatoarele pe baza de rezistenta electrica, permitand uscarea la o temperatura mai scazuta si obtinand rezultate perfecte de uscare, fara a va distruge hainele.

Chiar si cele mai pretentioase haine de lana, matase sau tip outdoor vor fi uscate perfect fara nicio urma de deteriorare, fiecare fibra fiind ingrijita corespunzator.

Datorita senzorilor speciali ai sistemului FiberPro, uscatoarele de rufe recunosc gradul de umiditate din diferite materiale textile, pentru o uscare uniforma, care economiseste timp la uscarea incarcaturilor mixte.

Optiunea de antisifonare rufe va elimina in totalitate problema aspectului estetic neplacut al rufelor dupa spalare, aceasta consta in invartirea rufelor la intervale regulate de timp dupa uscarea propriu-zisa timp de 60 sau 120 de minute.

In general, cu totii ne dorim cheltuieli cat mai putine asadar, in cazul acestui uscator consumul de energie si timpul de uscare vor fi reduse datorita tehnologiei ProSense iar senzorii de umiditate si temperatura vor proteja rufele, prevenind deteriorarea fibrelor.

Iluminarea interioara ne va ajuta sa nu trecem cu vederea niciun articol, daorita LED-urilor de inalta performanta ce nu necesita ingrijire.

Sanatatea nu ne va fi pusa in pericol, ci din contra vom fi mult mai protejati cu ajutorul programului Hygiene care permite reducerea eficienta cat mai multor reziduuri de alergeni, care pot provoca iritatii ale pielii. Aceasta inseamna mai putine particule de polen, par de animale de companie si acarieni de praf in hainele dumneavoastra. Acest program este ideal pentru persoanele care sufera de alergii si pielea sensibila.  

Cu ajutorul acestor functii, produsele noastre premium vor schimba in bine aspectele deranjante prezente in momentul de fata in cazul utilizarii unui uscator pliabil sau un model vechi, ajutandu-va sa pasiti spre un mod de viata cat mai econom din punct de vedere al timpului si energiei.

Technomax incurajeaza investitia in calitatea germana.

Lasati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

De ce ar trebui sa achizitonam un uscator de rufe si dupa ce functii ar trebui sa ne ghidam in alegerea produsului potrivit nevoilor noastre?