De ce trebuie sa luam in considerare achizitia unei masini

Ce poate fi mai obositor si fara chef decat spalatul vaselor dupa ce ati servit masa, mai ales dupa o zi grea la locul de munca?

Aceasta activitate obositoare, ce poate dura foarte mult timp mai ales in cazul unei familii numeroase sau a unor invitati, poate fi eliminata din atributiile dumneavoastra printr-o simpla si rapida achizitie a unei masini de spalat vase.

Noi va oferim solutia, si cu siguranta dupa prima utilizare nu veti mai dori sa va intoarceti la spalatul manual al vaselor in chiuveta. Am uitat sa mentionam de oboseala cauzata de statul in picioare, in timp ce trebuie sa le spalati? Am trecut prin aceeasi situatie in trecut, deci va intelegem complet, stim cum se simte.

Creata special pentru a fi adaptata oricarui tip de locuinta, fie ca locuiti la apartament sau casa, masina de spalat vase independenta sau masina de spalat vase incorporabila se integreaza cat se poate de usor, cu un design modern sau clasic, placuta vizibil si mai ales integrata intr-o bucatarie mobilata complet aceasta isi face simtita imediat prezenta.

Nicio grija in privinta zgomotului, motorul este silentios, extrem de eficient energetic si fiabil.

Cu o noua tehnologie si functii avansate, programul personalizat individual permite adaptarea ciclurilor de spalare si uscare a vaselor la nevoile dumneavoastra. Aplicatia Inteligenta identifica programul de spalare potrivit pentru tipul de vase si gradul de murdarie dorit, asadar nicio pata de murdarie nu va si ratata.

Aceaste functii noi permit indepartarea chiar celor mai tari reziduuri de pe oale, tigai, caserole si vase, cu ajutorul temperaturii deosebit de mari si jetului puternic de pulverizare.

De asemenea, nu vor exista probleme precum zgarieturi sau vase fisurate in masina de spalat, deoarece paharele si canile sunt deosebit de sigure in cosul superior datorita straturilor moi de silicon.

Indiferent de spatiul detinut de catre dumneavoastra in bucatarie, redus sau destul de mare la noi veti gasi o gama larga de produse de toate tipurile, puteti opta pentru o masina de spalat vase incorporabila, independenta sau semi-incorporabila. Cu ajutorul unei aplicatii si conexiunii WiFi, veti putea controla masina de spalat vase chiar de pe smarthphone-ul sau tableta personala. Nu va fi nevoie neaparat de deplasarea pana la locul unde este amplasat produsul, in timp ce aceasta isi face treaba cum stie mai bine, dumneavoastra va puteti concentra atentia asupra altor lucruri.

Masina de spalat vase, reprezinta una dintre investitiile necesare in bucataria dumneavoastra si pentru dumneavoastra, bucurati-va de calitatea germana, un timp mai lung pentru activitatile preferate si functii despre care nici macar nu stiati ca exista, si va pot face viata mult mai usoara.

Lasati un comentariu

Adresa dumneavoastra de email nu va fi publicata.

De ce trebuie sa luam in considerare achizitia unei masini de spalat vase?